D-MANURO KESI X 10 – HEMOFARM

510 ден

Нема на залиха

Препарат наменет за третман и превенција на воспаленија на уринарните патишта. 

Нема на залиха

Шифра: 1426754 Категории: ,

Опис

Препарат наменет за третман и превенција на воспаленија на уринарните патишта. 1 ќесичка содржи д-маноза. Препорачана дневна доза за возрасни и деца над 12 години е на секои 4 часа по 1 ќесичка растворена во чиста вода 100мл во првите 4 дена, а потоа по 1 ќесичка 2 пати дневно.