HEALTY LIFE STAMATIN KIDS SIR. 100ML

730 ден

Нема на залиха

Сирупот содржи Бета-глукан екстракт од печурки буковки, концентрат од јаболко, вишна, кучешки трн. 

Нема на залиха

Опис

Сирупот содржи Бета-глукан екстракт од печурки буковки, концентрат од јаболко, вишна, кучешки трн. Добра комбинација на природни екстракти кои придонесуваат за одржување на одбрамбените механизми на телото и го намалува заорот. Препаратот не содржи шеќери и глутен. Препорачана дневна доза за деца од 1-3 години е 5 мл еднаш дневно, за деца над 3 години е 5мл 2 пати во денот пред оброк.