Вашиот извор на медицински лекови и суплименти

Добредојдовте на ЕленаФарм !

За аптеките АПТЕКИ "ЕЛЕНА-ФАРМ " се основани во 2008 година. 

Уште од првиот ден, примарно сме фокусирани да обезбедиме квалитетна здравствена заштита на граѓаните преку непосреден, професионален и индивидуален пристап со конкретна фармацевтска грижа за секој пациент/клиент.

Нашите аптеки Ве обезбедуваат со :
– Комплетен асортиман на лекови и ОТЦ препарати во секое време;
– Продукти за орална хигиена;
– Богат бебе програм (козметика, бебешки храни и кашички, играчки, пелени… )
– Голем избор од медицинска и комерцијална козметика од најреномираните светски и домашни брендови;
– Целокупен избор на ортопедски и медицински помагала;
– Диоптерски очила и очила за сонце ;
– Здрава исхрана;
– Чаеви и билни производи;

Редовно организираме презентации, советувања, едукации и промоции за нашите ценети пациенти/клиенти. Благодарение на Вас постоиме и се развиваме заедно, понесени од Здравјето, Науката и Природата, следејќи ги најновите светски трендови во фармацијата.

 Во здравјето е иднината, секогаш блиску до Вас !

АПТЕКИ “ЕЛЕНА-ФАРМ” – Нов Дојран, Стар Дојран, Богданци и Гевгелија.
Вработени
0 +
Услуга
24/ 0
Клиенти
100
Брендови
0 +
Локации
1