AURON – Апарат за мерење крвен притисок

2.975 ден

1 на залиха

Апарат за мерење на крвен притисок, надлактица.

1 на залиха

Шифра: 1426235 Категорија: Ознаки: ,

Опис

Апарат за мерење на крвен притисок, надлактица.