EMBRYOLISSE LAIT-CREME MULTI PROTECTION 40ML

1.010 ден

Нема на залиха

Повеќенаменски заштитен крем со СПФ20. 

Нема на залиха

Опис

Повеќенаменски заштитен крем со СПФ20. 

Млечен хидратантен крем кој овозможува хидратација во 7 во 1 мулти-заштитна повеќенаменска формула. Скојдневна нега, подлога за шминка, нега за после бричење,заштита од сина светлина и инфрацрвени зраци, заштита од загадување и превенција од стареење. Ја обвива кожата со невидлива сатенска обвивка, идеално за секојдневна заштита. Со секојдневна употреба кожата го враќа сјајот и еластичноста. кожата е блескава и убава.