LA ROCHE POSAY – TOLERIANE ROSALIAC AR CONCENTRATE 40ML

1.820 ден

1 на залиха

Корективна хидратантна нега, со термална вода. 

1 на залиха

Опис

Корективна хидратантна нега, со термална вода. 

Моментално корегира, против црвенило на сува кожа, погоден за кожа склона кон розацеа, формула со зелени пигменти која помага за неутрализирање на црвенилото, не содржи парфеми. Микробиомот е невидлив екосистем на микроорганизми на кожата чија рамнотежа помага во одржување на здравјето на истата. Кај розацеа, микробиомот има тенденција да биде неурамнотежен. Овој препарат е збогатен со Sphingobiome и термална вода кои помагаат во одржување на функцијата на микробиомот. Обаа формулација обезбедува оптимална ефикасност против црвенило и содржи пигменти за корекција на бојата кои помагаат да се неутрализира црвенилото.