MEDISING – Апарат за мерење глукоза во крв

1.250 ден

2 на залиха

Апарат за мерење на глукоза во крв.

2 на залиха

Шифра: 1432580 Категорија: Ознака:

Опис

Апарат за мерење на глукоза во крв.