RILASTIL AK 1OO REPAIR FLUID 50ML

1.345 ден

2 на залиха

Заштита на кожата изложена на ризици од животна средина (загадување дури ви скучај на актинично оштетување) дамки и осип од сонце. 

2 на залиха

Шифра: 1432876 Категории: , Ознаки: , ,

Опис

Заштита на кожата изложена на ризици од животна средина (загадување дури ви скучај на актинично оштетување) дамки и осип од сонце. 

Течна емулзија индицирана за хидратација и заштита на кожата изложена на ризици предизвикани од фактори на животната средина (Задагување, актинично оштетување на кожата). Исто така соодветна за најчувствителната и осетлива кожа, предиспонирани за појава на осип и појава на дамки на кожата.