SENDO PRIMO – Апарат за притисок

1.390 ден

2 на залиха

SENDO PRIMO – Апарат за механичко мерење на крвен притисок. Со прикачена стетоскопска пумпа, практично и удобно за користење со една рака.

2 на залиха

Шифра: 988536 Категорија: Ознака:

Опис

SENDO PRIMO – Апарат за механичко мерење на крвен притисок. Со прикачена стетоскопска пумпа, практично и удобно за користење со една рака.

SENDO Primo е механички уред за мерење на крвен притисок дома. Се разликува со прицврстена пумпа и прицврстен стетоскоп, што го прави мерењето на крвниот притисок дома поудобно и можно со една рака.

Карактеристики:

  • Точен во мерењето
  • Лесен за користење
  • Прицврстен вентил и пумпа за полесно мерење со една рака
  • Големи броеви и приказ
  • Полесен звук, благодарение на специјалната мембрана со висока спроводливост на стетоскоп;
  • Метално тело за најдобра заштита на прецизниот механизам;
  • Филтерот ја чисти прашината и тврдите честички.
  • 2 години гаранција