VICHY – CAPITAL SOLEIL SPF30+ INVISIBLE WATER FLUID SPRAY 200ML

1.376 ден

Истекува за:
ден.
час.
мин.
сек.

2 на залиха

Водено флуиден спреј за заштита на кожата, со висока заштита од сонце.

2 на залиха

Опис

Водено флуиден спреј за заштита на кожата, со висока заштита од сонце.

за лице и тело, со пробиотски фракции, хијалуронска киселина и вулканска вода.