AURON – Апарат за мерење крвен притисок

4.055 ден

1 на залиха

Апарат за мерење на крвен притисок, за рачен зглоб. 

1 на залиха

Шифра: 1428329 Категорија: Ознаки: ,

Опис

Апарат за мерење на крвен притисок, за рачен зглоб.