AVENT – 4 IN 1 HEALTY BABY FOOD MAKER

15.250 ден

1 на залиха

Блендира, Одмрзнува храна, Загрева храна, Готви на пареа. 

1 на залиха

Опис

Блендира, Одмрзнува храна, Загрева храна, Готви на пареа.

Згответе хранливи оброци за вашите бебиња.

  • Готвење на пареа
  • Блендира
  • Одмрзнува храна
  • Загрева храна
  • Лесен за употреба и одржување
  • Многу совети за примена
  • Рецепти за здрави оброци