BECUTAN MULTI VITAMIN SIR. 100ML

250 ден

Додаток во исхраната кој содржи комбинација од 9 витамини, Витамин Ц, Витамини од групата Б, Витамин Е. 

Опис

Додаток во исхраната кој содржи комбинација од 9 витамини, Витамин Ц, Витамини од групата Б, Витамин Е. Има вкус на портокал, содржи засладувачи, не содржи шеќер и алкохол. Препорачана дневна доза за деца од 1-3 години е 2,5мл, деца над 4 години 5мл дневно.