ANDOL C EFF. TBL. X10

180 ден

Нема на залиха

Ублажува болка и симптоми при настинка и грип, покачена телесна температура, главоболка, болки во грлото, болки во мускулите и зглобовите. Една шумлива таблета содржи 500мг ацетилсалицилна киселина и 250мг аскорбинска киселина. Препорачана дневна доза за возрасни и деца над 16 години е 1 шумлива таблета растворена во 200 мл вода на секои 6 часа.

Нема на залиха

Шифра: 1420914 Категории: ,