RINASEK TBL. X10

150 ден

6 на залиха

Наменет за третман на Алергиски ринитис, вазомоторен ринитис (воспаление на нос предизвикано од алергиска реакција), симптоми на настинка и груип. 

6 на залиха

Шифра: 1426753 Категории: ,

Опис

Наменет за третман на Алергиски ринитис, вазомоторен ринитис (воспаление на нос предизвикано од алергиска реакција), симптоми на настинка и груип. Една таблета содржи 2,5мг трипролидин хидрохлорид и 60мг псеудоефедрин хидрохлорид. Наменето за деца и возрасни над 12 години. Препорачана дневна доза е 3 пати на ден по 1 таблета.