CAFFETIN COLD TBL X10

130 ден

Нема на залиха

Содржи витамин Ц, намалува телесна температука при гирп и настинка.

Нема на залиха

Шифра: 977956 Категории: ,

Опис

Содржи витамин Ц, намалува телесна температука при гирп и настинка, намалува болка, намалува секреција од нос, ублажува кашлица. Една филм-обложена таблета содржи 500мг парацетамол, 30мг псеудоефедрин хидрохлорид, 15мг декскетопрофен хидробромид и 60мг аскорбинска киселина. Наменето за деца и возрасни над 12 години. Препорачана дневна доза е 3 пати на ден по 1 таблета.