CAFFETIN COLD PLUS TBL. X10

150 ден

20 на залиха

Содржи природен витамин Ц, при грип и настинка намалува телесна температура.

20 на залиха

Шифра: 986052 Категории: ,

Опис

Содржи природен витамин Ц, при грип и настинка намалува телесна температура, намалува болка, секреција од нос, ублажува кашлица. Една филм обложена таблета содржи 500мг парацетамол, 30мг псеудоефедрин хидрохлорид, 15мг декстрометорфан хидробромид и 60мг аскорбинска киселина. Наменето за деца и возрасни над 12 години. Препорачана дневна доза е 3 пати на ден по 1 таблета.