ASPIRIN 500MG TBL X20

110 ден

Наменет за симптоматско намалување на симптоми на главоболка.

Шифра: 963003 Категории: ,

Опис

Наменет за симптоматско намалување на симптоми на главоболка, забоболка, болка во грлото, намалување на зголемена телесна температура.