ANDOL 300MG TBL. X20

85 ден

3 на залиха

Наменети за намалување на болки (главоболка, забоболка), намалување на покачена телесна температура при настинка и грип. 

3 на залиха

Шифра: 82007 Категории: ,

Опис

Наменети за намалување на болки (главоболка, забоболка), намалување на покачена телесна температура при настинка и грип. Една таблета содржи 300мг ацетилсалицилна киселина. Препорачана дневна доза за возрасни и деца над 15 години е 1 таблета на секои 6 часа.