RHINOSTOP TBL. X 10

150 ден

40 на залиха

Брзо и лесно ги отстранува симптомите на грип и настинка.

40 на залиха

Шифра: 977933 Категории: ,

Опис

Брзо и лесно ги отстранува симптомите на грип и настинка. Една таблета содржи 251мг парацетамол, 61,2мг псевдоефедрин хидрохлорид, 2,54 мг хлорфенамин малеат. Наменето за деца и возрасни над 12 години. Препорачана дневна доза е 3 пати на ден по 1 таблета.