F.F PROPOLIS SPRAY

220 ден

Спреј за грло и уста со прополис, мед и ментол.

Шифра: 995160 Категории: ,

Опис

Спреј за грло и уста со прополис, мед и ментол. Наменето за деца над 3 години и возрасни. Препорачана дневна доза за возрасни и деца е 3 апликации дневно директно во усната шуплина.