BECUTAN B-COMPLEX SIR. 100ML

265 ден

1 на залиха

Додаток во исхраната со вкус на ананас кој ги содржи сите 7 витамини од групата на Б-комплекс. 

1 на залиха

Опис

Додаток во исхраната со вкус на ананас кој ги содржи сите 7 витамини од групата на Б-комплекс. Помага за нормално искористување на енергијата во организмот, и за маналување на заморот и исцрпеноста. Препорачана дневна доза за деца од 1-3 години, деца над 4 години 5мл дневно.