4U BABYTOL D3 + DHA OMEGA TWIST CAPS. X 30

560 ден

17 на залиха

Додаток во исхраната кој содржи 10 микрограми Витамин Д3 и 100 мг Омега 3 масни киселини посебно ДХА.

17 на залиха

Опис

Додаток во исхраната кој содржи 10 микрограми Витамин Д3 и 100 мг Омега 3 масни киселини посебно ДХА. Витамин Д3 е неопходен за нормален раст и развој на коските и забите. ДХА е важна структурна компонента на нервните клетки и на мрежницата на очите. Препорачана дневна доза за доенчиња и мали деца е 1 капсула дневно од 8 -от денпосе раѓањето до крајот на 3-та година.