H.A KIDZOMEGA CAPS. X 60

1.070 ден

1 на залиха

Паситлите содржат омега 3 масни киселини во комбинација со неопходните витамини и минерали.

1 на залиха

Опис

Паситлите содржат омега 3 масни киселини во комбинација со неопходните витамини и минерали, имаат вкус на портокал. Препорачана дневна доза за деца од 1 година и поголеми е 1 пастила дневно да се џвака директно во уста и да се проголта содржината.