GALENIC – PUR WATERPROOF LOTION 125 ML

1.086 ден

1 на залиха

Мицеларна вода со цветна вода од детелина, за лице и очи, за секаков тип на кожа.

1 на залиха

Опис

Мицеларна вода. 

Со цветна вода од детелина, за лице и очи, за секаков тип на кожа. Нежна мицеларна вода: ја отстранува шминката за лице и очи. Збогатена со цветна вода од детелина, позната по своите смирувачки својства, ги отстранува дури и најтврдокорните траги од шминката со само еден потег