ПЕЛЕНИ ЗА ШИРОК ПОВОЈ ЗА БЕБИЊА

1.250 ден

ПЕЛЕНИ ЗА ШИРОК ПОВОЈ ЗА БЕБИЊА

Шифра: 1435224 Категории: ,

Опис

ПЕЛЕНИ ЗА ШИРОК ПОВОЈ ЗА БЕБИЊА

Создадени во соработка со експерти од областа на ортопедија и физиотерапија.
Удобни за бебето и незаменливи за мајката
Пелената е изработена од квалитетен материјал и е едноставно и практично решение за мајката и бебето
Лесни за одржување ,се перат во машина на 40°C и не е потребно пеглање.