H.A BABYVIT qutts. 25ML

965 ден

5 на залиха

Препаратото содржи аскорбинска киселина, ниацин, витамин Е, тиамин, рибофлавин, Витамин Б6, Витамин А, фолна киселина, Витамин Д3, Витамин Б12.

5 на залиха

Опис

Препаратото содржи аскорбинска киселина, ниацин, витамин Е, тиамин, рибофлавин, Витамин Б6, Витамин А, фолна киселина, Витамин Д3, Витамин Б12. Препорачана дневна доза за доенчина 0-4 месеци 12 кашки, 4-12 месеци 25 капки, над 12 месеци 50 капки. Се земаат наеднаш, еднаш во ден заедно со храна.