APTAMIL PREMATURE 400GR

999 ден

5 на залиха

За диететско регулирање на недоносени и доенчиња со ниска родилна тежина

5 на залиха

Шифра: 1424535 Категории: , Ознака:

Опис

За диететско регулирање на недоносени и доенчиња со ниска родилна тежина. Погодна за употреба како единствен извор на исхрана до 6 месечна возраст.

  • Енергетска густина
  • Висок сооднос протеини: енергија
  • Есенцијални нутритиенти
  • Прематурна формула