4U BABYTOL D3 + K1 TWIST CAPS. X 30

340 ден

15 на залиха

Додаток во исхраната кој содржи 10 микрограми Витамин Д3 и 25 микрограми витамин К1.

15 на залиха

Опис

Додаток во исхраната кој содржи 10 микрограми Витамин Д3 и 25 микрограми витамин К1, кои се неопходни за развој на новороденчиња, бебиња. Витамин Д3 придонесува за развој на коските и забите, Витамин К1 придонесува за нормална коагулација на крвта. Препорачана дневна доза за доенчиња е 1 капсула дневно од 8миот ден по раѓањето до крајот на третиот месец.