GC TOOTH MOUSSE TUTTI-FRUTTI 35 ML

1.200 ден

2 на залиха

ВРВНА КРЕМА СО БИО-РАСПОЛОЖЛИВИ КАЛЦИУМ И ФОСФАТ

2 на залиха

Шифра: 14365041 Категорија: Ознака:

Опис

ВРВНА КРЕМА СО БИО-РАСПОЛОЖЛИВИ КАЛЦИУМ И ФОСФАТ

Врвна паста што содржи био-расположливи калциум и фосфат

  1. Обезбедува дополнителна заштита на забите
  2. Помага за неутрализирање на киселинските промени од ацидогените бактерии во плакот
  3. Помага во неутрализирање на киселинските промени од другите внатрешни и надворешни извори на киселиниre

Употребата на GC Tooth Mousse Plus е контраиндицирана кај пациенти со алергии на млечни протеини. Ако се појават алергиски реакции, тие може да укажуваат на чувствителност на бензоатните конзерванси или други компоненти на производот. Во случај на алергиски реакции, употребата на производот треба да се прекине.