LACALUT CETKA SENSITIVE

150 ден

LACALUT SENSITIVE ЧЕТКА ЗА  ЗАБИ

Шифра: 987771 Категорија: Ознаки: ,

Опис

LACALUT SENSITIVE ЧЕТКА ЗА  ЗАБИ

Анатомска обликувана тенка глава на четката со посебно дизајнираните влакна, нежно и темелно ги чистат осетливите заби.

Нежно заоблените врвови на мултитуф влакната темелно и рамномерно ги чистат забите и меѓу забниот простор.