NBL PROBIOTIC + D3 SOL. 7,5ML

1.110 ден

3 на залиха

NBL пробиотик со Д3 капки претставува додаток на исхрана кој содржи пробиотски микроорганизми.

3 на залиха

Опис

NBL пробиотик со Д3 капки претставува додаток на исхрана кој содржи пробиотски микроорганизми.

Пробиотските микроорганизми помагаат во регулација на дигестивниот систем и го поддржуваат имунолошкиот систем. Погоден е за употреба при обновување на микрофлората во цревата, има поволен ефект на имуниот систем, се користи при дијареја. Витамин д3 е важен за развој на коските.

Секое шишенце содржи пробиотски микроорганизми Bifidobacterium infants, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, витамин Д3 (како cholecalciferol)

Пробиотските микроорганизми помагаат во регулирањето на дигестивниот тракт и го поддржуваат имунолошкиот систем.

Препорачана дневна доза е 6 капки еднаш во денот.