4U BIMUNAL IMUNO SIR. 300ML

907 ден

1 на залиха

Сирупот содржи екстракт од плод од баобаб, екстракт од плодови на бозел и ацерола, цинк, витамин Ц, Витамин Д и бакар.

1 на залиха

Опис

Сирупот содржи екстракт од плод од баобаб, екстракт од плодови на бозел и ацерола, цинк, витамин Ц, Витамин Д и бакар. Придонесува за нормална функција на имунолошкиот систем кој е потребен за нормален раст и развој на децата. Препорачана дневна доза за деца над 1 година е 10мл дневно.