SNIP TBL. X10

150 ден

25 на залиха

Наменет за третман на симптоми на настинка и грип.

25 на залиха

Шифра: 1423815 Категории: ,

Опис

Наменет за третман на симптоми на настинка и грип. Содржи деконгестив и антихистаминик кој ги олеснуваат симптомите на алергиски ринит. Една таблета содржи 325мг парацетамол, 15мг псеудоефедрин хидрохлорид и 1мг хлорфенамин малеат. Препорачана дневна доза за возрасни и деца над 15 години е 1 таблета на секои 6 часа.