H.A PREGNAZON TBL. X 30

945 ден

1 на залиха

Таблетите се така дизајнирани за да ја содржат оптималната количина на фолна киселина која му е потребна на плодот за нормален раст и развој.

1 на залиха

Опис

Таблетите се така дизајнирани за да ја содржат оптималната количина на фолна киселина која му е потребна на плодот за нормален раст и развој. Препорачана дневна доза е 1 таблета дневно заедно со оброк.