RHINOSTOP HOT KESI X8

232 ден

Нема на залиха

Брзо и ефикасно ги отстранува симптомите на настинка и грип. 

Нема на залиха

Шифра: 1428339 Категории: ,

Опис

Брзо и ефикасно ги отстранува симптомите на настинка и грип. Една ќесичка содржи 500мг Парацетамол, 60мг псеудоефедрин. Препорачана дневна доза за возрасни и деца постари од 12 години е 2-3 ќесички на ден. Содржината на ќесичката треба да се растрвори во чаша топла вода и веднаш да се испие.