RILASTIL D-CLAR CONCENTRATED MICROPEELING 100ML

1.820 ден

2 на залиха

Концентриран микропилинг 

2 на залиха

Опис

Концентриран микропилинг 

Со ексфолиантно дејство, измазнува и чисти, со манделична киселина и кларитек комплекс.

Концентриран микропилинг кој претставува интензивен третман за пилинг, мазнење и чистење на лицето, кој го забрзува обновувањето на клетките. Им дава контраст нс хиперхромиите и на бојата на лицето. Неговата двојна текстура слична на млеко ја оптимизира подносливоста на производот.