VICHY – CAPITAL SOLEIL SPF50+ ANTI-DARK SPOT 3 IN 1 TINTED 50ML

1.336 ден

Истекува за:
ден.
час.
мин.
сек.

3 на залиха

Заштитен крем со висок заштитен фактор, против темни флеки. 

3 на залиха

Опис

Заштитен крем со висок заштитен фактор, против темни флеки.

Многу висока заштита од сонце,  корегира и ги изедначува флеките.