VITABIOTICS WELLBABY MULTI-VITAMIN DROPS 30ML

816 ден

5 на залиха

Мулти-витамински капки кои помагаат да се осигура внесот на витамини и минерали на вашето бебе со една избалансирана, нежна формула.

5 на залиха

Опис

Производ идеален за бебиња од 4 до 12 месеци и обезбедува безбеден и избалансиран, сеопфатен опсег од 14 хранливи минерали, вклучувајќи есенцијални витамини и минерали. Мулти-витамински капки формулрани се на така што се земени предвид посебните потреби на бебето, за да понуди формула, која ќе помогне да се осигура внесот на витамини и минерали, во време кога бебињата имаат високи потреби за хранливи материи. Ова може да помогне да се поддржи нивниот брз физички раст и развој. Капките содржат Витамин А, Ц, Д.

Капките содржат швајцарски алпски слад како природен извор на енергија. Во пакувањето вклучен е и мерен шприц за дозирање, кој ќе ви овозможи безбедно давање на капките на јазикот на вашето бебе, идеално непосредно пред да го храните. Вклучува и железо кое придонесува за нормален когнитивен развој на децата. Капките е одличен начин да се обезбеди вашето бебе во развој да добие доволно железо. Содржат 10 микрограми витамин Д3, кој е потребен за нормален раст и развој на коските кај децата и придонесува за нормална функција на имунолошкиот систем.

Дозирање:

Бебиња (4-12 месеци): 0,5мл како што е означено на шприцот во пакувањето, два пати на ден.