APTAMIL PRONATURA 1 800GR

1.199 ден

Почетна формула за доенче од 0-6 месеци. 

Шифра: 1427780 Категории: , Ознака:

Опис

Почетна формула за доенче, од раѓање до 6 месеци. Нутритивно комплетна формула која содржи ДХА (Омега-3)*, и е без додадено палмино масло.

*Содржи ДХА според барањата на законодавството за сите почетни формули.

ПАКУВАЊЕ ДИЗАЈНИРАНО ЗА ВАС

  • Двојна сигурносна лента – за да сте сигурни дека Вашата формула не е отварана и дека ќе ја задржи свежината
  • Клик при затварање – за дополнителна заштита од контаминација и растурање
  • Дизајнирано за држење во една рака – кога бебето е во другата
  • Порамнувач за дозерка – за да ја дадете вистинската доза
  • Место за ставање на дозерката – за дозерката и Вашите раце да не бидат во правот