DR.WOLZ KINDERIMMUN PULV. X 35

710 ден

3 на залиха

Содржи витамини, минерали, инулин, бетаглукан, екстракт од ацерола, млечнокиселински бактерии, концентрат од колострум.

3 на залиха

Опис

Претставува хербален лек кој содржи витамини, минерали, инулин, бетаглукан, екстракт од ацерола, млечнокиселински бактерии, концентрат од колострум. Се користи како добар стимулатор на пасивниот и активниот имунитет. Го зголемува апетитот кај децата. Ги поттикнува одбрамбените механизми во организмот. Препорачана дневна доза за деца од 2-3 години 1 мерна лажичка дневно, деца од 4-6 години 2 мерни лажички дневно, деца над 6 години 3 мерни лажички дневно.