AVENT ANTI-COLIC CLASSIC+ 3+M SCF633/27

365 ден

Anti-colic Classic+ Силиконска цуцла со 3 отвори со среден проток 3+ месеци.

Шифра: 1432615 Категории: , Ознака:

Опис

Anti-colic Classic+ Силиконска цуцла со 3 отвори со среден проток 3+ месеци наменето за анти-колик шише. 0% BPA – Без Бисфенол А