4U BABYTOL DHA OMEGA 3 TWIST CAPS. X 30

510 ден

13 на залиха

Дополнителен извор на Омега-3 масни киселини посебно ДХА наменет за исхрана на доенчиња и деца. 

13 на залиха

Опис

Дополнителен извор на Омега-3 масни киселини посебно ДХА наменет за исхрана на доенчиња и деца. ДХА е важна структурна компонента на нервните клетки и на мрежницата на очите. Корисен ефект се постигнува со дневен внес на 100мг ДХА. Препорачана дневна доза за доенчиња и мали деца е 1 капсула дневно од 8 -от денпосе раѓањето до крајот на 3-та година.