LACALUT EXTRA SENSITIVE – Паста за заби 75мл

200 ден

2 на залиха

Нова професионална паста за хигиена и заштита на пречувствителни заби. 

2 на залиха

Шифра: 990661 Категорија: Ознаки: , ,

Опис

Нова професионална паста за хигиена и заштита на пречувствителни заби.

Содржи натриумфлуорид и аминофлуорид, стронциум ацетат и калиум хлорид.

Специјална комбинација на активни компоненти за намалување на болната пречувствителност на забите, особено во пределот на забните вратови, со која експонираните дентински каналчиња се заштитени од надворешни дразби. Иновативна форма на екстра нежни гранули, обезбедува безболно четкање и долготрајна чистота.