MEDELA – INOVATION CALMA SOLITARE + SISE 150ML

1.425 ден

1 на залиха

Иновативно решение за хранење на доенчиња. Цуцла + шише 

1 на залиха

Шифра: 1428107 Категории: , Ознаки: ,

Опис

Иновативно решение за хранење на доенчиња.

Вашето доенче може да си пие, одмара и диши според сопствениот природен ритам, останува смирено и згрижено исто како на мајчината града. Доенчето треба да создаде вакуп за да почне протокот на млеко, исто како што тоа го прави додека се дои. Затоа оваа иновативна цуцла овозможува хранење на вашето бебе со цуцли без да се одвикне од цицање на градата што го прави префрлувањето од доење на хранење преку дохрана.