H.A JUNIOR-VIT TBL. X 30

980 ден

1 на залиха

Таблети за џвакање кои се специјално формулирани за да им ги обезбеда сите витамини и минерали и додатни елементи на вашите деца како додаток во исхраната.

1 на залиха

Опис

Таблети за џвакање кои се специјално формулирани за да им ги обезбеда сите витамини и минерали и додатни елементи на вашите деца како додаток во исхраната. Препорачана дневна доза за деца над 7 години е 1 таблета дневно.