MEDELA – INNOVATION CALMA SOLITARE X 1

1.005 ден

1 на залиха

Иновативна цуцла дизајнирана за хранење на доенчиња. 

1 на залиха

Шифра: 1428120 Категории: , Ознаки: ,

Опис

Иновативна цуцла дизајнирана за хранење на доенчиња. 

Вашето доенче може да си пие, одмара и диши според сопствениот природен ритам, останува смирено и згрижено исто како на мајчината града. Доенчето треба да создаде вакуп за да почне протокот на млеко, исто како што тоа го прави додека се дои. Затоа оваа иновативна цуцла овозможува хранење на вашето бебе со цуцли без да се одвикне од цицање на градата што го прави префрлувањето од доење на хранење преку дохрана.