4U BABYTOL D3 TWIST CAPS. X 30

300 ден

8 на залиха

Додаток во исхраната кој содржи 10 микрограми Витамин Д3.

8 на залиха

Опис

Додаток во исхраната кој содржи 10 микрограми Витамин Д3 кои се неопходни за за развој на новороденчиња, бебиња и деца. Придонесува за нормален раст и развој на коските и забите. Препорачана дневна доза за доенчиња е 1 капсула дневно од 8миот ден по раѓањето до крајот на третиот месец.