NOVALAC 1 400 GR

560 ден

5 на залиха

Почетна млечна формула за доенчиња 0-6 месеци

5 на залиха

Шифра: 1430094 Категории: , Ознака:

Опис

Почетна млечна формула за доенчиња 0-6 месеци

Novalac 1 е млечна формула наменета за посебна нутритивна употреба за доенчиња од раѓање до 6 месеци, доколку мајката не дои. После 6 месечна возраст препорачуваме преминување на Novalac 2 последователна формула за доенчиња. Novalac 1 е дел од широката палета на производи кои се посебно прилагодени за задоволување на нутритивните потреби на доенчиња.

Содржи ДХА*