ACEROLA 180MG TBL. X 30

340 ден

Една таблета содржи 180мг (мешавина на прашок од ацерола).

Шифра: 987934 Категории: ,

Опис

Една таблета содржи 180мг (мешавина на прашок од ацерола). Наменет за нормална функција на имунолошкиот систем. Препорачана дневна доза за деца над 12 години е 1 таблета дневно да се џвака.